...

Jenter 2000

Lagunen Fotballfest 2014.

Kvartsfinale.

Erdal - Valestrand Hjellvik 4 - 0
Dommeren blåser i gang kampen og Erdal stormer i angrep, presser til de grader og etter kun 1 min scorer Erdal etter solid press og et flott angrep. Erdal forsetter og trykker på og gir ikke Valestrand fred på egen halvdel. Nok et mønster angrep og 2-0 etter 6 min. 13 minutter kommer kampens høydepunkt. Valestrand er i angrep, Erdal bryter ved egne 16 meter, og på egen banehalvdel blir ballen skutt fremover en liten flik ved midten til neste løp som er på vei igjennom og alene med keeper settes balle i mål. 5 sekunder fra egen 16 meter til ballen ligger i mål en helt vanvittig kontring med høy presisjon og kampen er avgjort. Erdal setter et mål til i andreomgang som blir en ren transport etappe og vi er klar for semifinale på lørdag 15. november kl 12.05. Imponerende kamp av Erdal sine jenter.

Innledende puljer.

Erdal - Gneist.
Ny kamp der Erdal ligger under med 1-0 når kampen starter. Erdal setter to kjappe scoringer og er i fører setet. Gneist skaper ingen ting og Erdal har full kontroll på kampen. Kampen lever litt siden det bare er et mål til Erdal men liten tvil om hvilket lag som er det beste ute på banen. I sluttminuttene setter Erdal en til og vinner 3-1 og er klar for kvartsfinale.

Erdal - Varegg 3 - 1
Handikapp til Varegg som leder 1-0 når kampen starter. Også her dominerer Erdal stort uten å få til så mye foran mål. Kommer en utligning før pause så det står 1-1 når andre omgang starter. Andre omgang er det enveis kjøring og Erdal avgjør kampen med 2 mål i andre og levner liten tvil om hvilket lag som ville mest og evnet mest i kampen. Solid seier til Erdal.

Erdal - Nymark / Baune 0- 0
Ny uavgjort kamp for Erdal. Nymark skaper en sjanse i løpet av kampen og Erdal dominerer stort uten å få uttelling på sine sjanser. Ser ut som om lagene er mer opptatt av å ikke slippe inn mål mot Erdal en å få til noe selv. Grei kamp av Erdal.

Erdal - OS 1 - 1
Os har handikap og leder 1-0 når kampen starter. Os parkerer alle spillere på egen banehalvdel for å forsøke å unngå og slippe inn mål. De klarer det delvis men må gi tap mot slutten av omgangen. Erdal presser og presser men sliter med å komme forbi så mange spillere. OS har noen visiter men Erdal er helt klart best selv om kampen ender 1-1. Grei start på turneringen.  

  

Erdal - Fyllingsdalen 5 - 1

En kamp Erdal bør skal vinne. Vi bruker kun 2.30 på og sette første scoringen mot Fyllingsdalen. De første 15 min er det neste bare et lag på banen og Erdal leder komfortabelt 3-0 og føler seg aldri truet av fyllingen som ikke skaper noe selv med mange ball sikre spillere på banen. Erdal går over til "gå" fotball og lar Fyllingen trille ball uten at de skaper noe og Erdal går stort sett og ser på. Siste 5 våkner vi litt igjen og setter en til før pause og har 4-0 med oss inn i garderoben. Andre omgang blir et stort gjesp. Fyllingen klarer ikke skape noe og Erdal er ikke motivert for å skape noe. Erdal er i vi vinner denne kampen uansett modus og gjør ikke noe ekstra ut av det. Begge lag setter hvert sitt mål og kampen ender 5-1 til Erdal som gjør en solid prestasjon med 3 plass i første divisjon for småjenter. Erdal har dermed vært det desidert beste småjente laget på Askøy i årets sesong. Etter kampen samles alle spillere foreldre og supportere til kaffe, kaker og frukt og har en liten sosial samling i Grendahuset etter årets siste serie kamp. Nå gjenstår det noen cuper før 2014 er over og jentene takker alle som har fulgt oss fra tribunen og støttet laget gjennom årets sesong. Motiverende både for spillere og trenere og vite at vi har så mange som følger laget.

  

Loddefjord - Erdal 1 - 0

Dette kommer til å bli en knall tøff kamp. Loddefjord er et av seriens mest hardt spillende lag noe Erdal er klar over på forhånd. Erdal er bare 11 spillere til kamp så vi vet at det blir et slit i 2*35 minutter. Kampen foregår stort sett mellom 16 meterne uten de helt store sjanser noen veier men med to lag som kjemper hardt i hver eneste duell. Det står 0-0 til pause noe Loddefjord er mest fornøyd med samtidig kan ikke Erdal gjøre noen bytter og det vil bli slitne bein utover i kampen. Andre omgang står også og vipper uten at det blir direkte farlig foran noen av keeperne. Halvveis ut i omgangen får Erdal til et vist press og når Loddefjord er på vei ut kontrer Erdal hurtig og setter en flott 1-0 scoring og er i fører settet. Med 10 min igjen må en Erdal spiller av banen med skade og resten av kampen må vi spille 10-11. det blir en forsvarskamp. Jentene rir av stormen og Loddefjord skaper ikke noen store sjanser selv om de angriper meste parten av siste 10 min. Erdal holder ut og vinner 1-0 i høstens tøffeste borte kamp. Dermed er 3 plass i første divisjon mer eller mindre sikkert.

Erdal - Nordre Fjell / Nest Sotra 7 - 1

Erdal kjører kampen fra start og valser over Sotra. Jentene leverer noen fantastiske angrep som ender med scoringer og når vi passerer 15 min står det alt 4-0 til Erdal sine jenter og kampen er avgjort før den har startet. Et måpende publikum tror nesten ikke det de ser på noe av Erdal sine scoringer . et mål til hvert av langene til før pause og Erdal går i garderoben med 5-1 ledelse og en av de beste første omganger som er spilt på Erdals banen i høst. Andre blir som første , Sotra skaper ingen ting i denne omgangen og Erdal senker tempoet litt siden det ikke er så mye å spille for. Vi får allikevel to scoringer til som også er på nivå med første omgang og 7-1 seier men sjeldent mange fine mål i en og samme kamp. Nå klatrer jentene på tabellen også etter at høst formen er kommet.

Nordhordaland - Erdal 1 - 4

En kamp som Erdal skal vinne og jentene vet dette når de går på banen. Alltid et litt vanskelig utgangspunkt. Erdal tar fullstendig kommando i kampen og styrere alt som skjer på banen. Nordhordaland skaper svært lite imot. Etter gjentatt høyt press fra Erdal sine jenter kommer 1-0 etter første ti min. Erdal setter et til før pause og kampen er på det nærmeste avgjort. Andre omgang starter med et mål ut av ingenting til Nordhordaland men Erdal svarer umiddelbart og setter 2 kjappe scoringer og leder 4-1 halvveis ut i omgangen. Resten av kampen blir en transport etappe og det skjer ikke stort hverken den ene eller andre veien. Solid seier av Erdal sine jenter.

Erdal - Valestrand 4 - 0

Nå er Erdal sine jenter revansjelystne etter høstene fire første kamper. De går ut i hundre og setter tidlig sin første scoring. De har bestemt seg for å komme tilbake på nivået de vet de kan levere på. Hele 4 - 0 står det til pause og Erdal har hevet seg i denne kampen. Jentene forsetter og kjøre kampen i andre omgagn selv om det ikke blir flere uttellinger så har jentene full kontroll på kampen. En solid kamp som ender med 4 - 0 til Erdal og jentene er endelig tilbake på vinnersporet.

Åsane - Erdal 4 - 3

Erdal har full kontroll på Åsane og tar en grei 2 - 0 ledelse i første omgagn og keeperen til Erdal er kun sporadisk i ballen. Erdal kunne lett satt et par til men før pause ikke alt til å gå på skinner. I andre omgang forandrer kampen helt karakter. Erdal slipper Åsane til og slutter med å gå i dueller det blir fort 2 - 2 og Erdal skjønner ikke hva som skjer. De våkner litt og setter inn 3-2 for deretter og falle helt sammen igjen. Åsane før 3-3 og 4-3 før Erdal våkner litt til live igjen. Det viser seg at er for seint og nok et unødvendig tap av Erdal sine stabile jenter.


Erdal - Bergen Nord 1 - 2

Nok en kamp mot et av topplagene og i denne kampen leverer virkelig Erdal. De styrer det meste av spillet i første omgang og har noen svært farlige sjanser. BG Nord er rystet i første omgang. En virkelig god omgang av Erdal. Andre lever mye samme livet som første selv om BG Nord nå er mer med i kampen. Erdal får et klart straffe spark og tar ledelsen 1-0. I de farlige min etter scoring utligner BG Nord etter kun få min g setter en til raskt slik at det står 1 -2 og Erdal er på etterskudd. Fremdeles produseres det sjanser for Erdal men det ender med et surt tap der Erdal var veldig gode til tider.


Frøya - Erdal 4 - 4

Erdal er på jakt etter revansje etter forriges kamps tap men får det ikke helt til å sitte. Har 3 til 4 store sjanser i løpet av første ti min som ikke ender med scoring. Erdal slipper da Frøya til og ut av ingenting tar de ledelsen 2 - 0 i løpet av få minutter. Erdal hever seg igjen mot slutten og får 2-2 til pause. Erdal tar ledelsen tidlig men får en rask utligning til 3-3 og kampen lever. 10 min før slutt scorer Erdal nok en gang og leder 4-3 og nå går kampen på overtid. Et lite uoppmerksomt øyeblikk fra Erdal og Frøya setter 4-4 to min på overtid og Erdal reiser hjem med kun et poeng i en kamp de burde vunnet.


Erdal - Bønes 2 - 0

En topp kamp i første runde. Erdal kommer rett fra seier i ÅL-Cup og er høyt oppe etter turneringen. Første omgang går uten de helt store sjanser og det er mye stillingskrig på midten av banen og lagene går til pause med 0-0. Andre omgang tar Bønes over mer av banespillet og skaper mer fremover en Erdal klarer. Bønes setter 1 -0 halvveis ut i omgangen og setter en til mot slutten og slår Erdal for første gang i en obligatorisk kamp. Vel fortjent seier til Bønes.

ÅL-CUP

Erdal drar til ÅL-Cup med at mål for øyet og det er å vinne turneringen. Erdal har kun 10 spillere som kan være med så vi samarbeider med Sandviken / Varegg som har med seg 6 spillere i turneringen som spiller for Erdal.

Vi installerer oss i klasserommet i løpet av fredagen og når klokken passerer 22 er alle sammen på plass. Noen med biler og noen med tog. Jentene blåser opp madrasser til den store gullmedalje og får seg en kvelds i felleslokalene før roen senker seg og alle inntar sovestillingen til slutt.

Vå må tidlig opp til frokost da første kamp er alt kl. 08.00 og langt i fra alle er våken til første kamp. Vi spiller 4 kamper i løpet av lørdagen og hele dagen går med på hvile og forberedelser ti neste kamp. Lørdag kveld har vi felles pizza med alle jenter og supportere som følger laget på ÅL. Jentene går veldig greit sammen selv om de er fra tre forskjellige klubber så er det sosiale utover kampene helt på topp både for jentene og supporterne.

Lørdagens kamper.

Kringleboten - Erdal 0 - 1
Erdal - ÅL 1 - 1
Erdal - Fitjar 2 - 1
Lier - Erdal 0 - 6

Søndagen er det tid for semifinale som blir et lokalt oppgjør mot Nordsiden sine jenter. Kampen blir aldri spennende og Erdal vinner ganske enkelt og komfortabelt 5-0.

Da har jentene nådd del målet sitt, og er klar for sin 5 turnerings finale på rad. Stolte jenter inntar finale arena. Ål er finale motstandere og Erdal vil vise dem hvem som er best tross for uavgjort i innledende pulje spill mot samme motstandere.

Finalen
Erdal styrer kampen fra start til mål. Tar tidlig ledelsen 1 -0 og leder 3-0 på korner i tillegg. Erdal produserer sjanser på en bane som ikke er lett og spille på da vær gudene har bestemt at det skal hølje ned med regn under finalen. Kampen er ferdig spilt og det gjenstår bare et frispark til ÅL. Ballen stusser i det våte gresset og går etter litt klabb og babb inn i mål i samme øyeblikk som kampen er over. 1-1 blåser dommer samtidig som kampen blir avblåst og Erdal står igjen som vinnere på korner uten og få ta avspark etter kampen. Begge lag jubler Ål for utligning og Erdal for nok en turnerings seier. Trøtt sliten og våt drar Erdal sine jenter tilbake til bygden med nok en pokal av gjeveste sort.

  

Grei avslutning på vårsesongen.

Erdal - Loddefjord 5 - 1

Første omgang
Erdal styrer denne kampen og Loddefjord legger seg bakpå for å holde nullen lengst mulig. Loddefjord spiller en veldig hard og tøff fysisk kamp noe Erdal sine spillere får merke på kroppen. Det gås mye etter spillere for å ta dem ut og mindre etter ball for å skape noe. Erdal har allikevel kontroll på kampen og tar ledelsen halvveis ut i omgangen, samt setter to til og går til pause med en helt grei 3-0 ledelse.

Andre omgang.
Blir mye som i første omgang og Erdal får til tider mye juling og tøffe taklinger mot seg. Kampen er litt jevnere men Loddefjord skaper ikke så mange farligheter foran Erdal sitt mål. Loddefjord setter en scoring og Erdal to og Erdal vinner dermed vårsesongens siste kamp med 5-1. Erdal er da klar for høstens første divisjon som eneste lag fra Askøy i småjenteklassen. God og sterk prestasjon av jentene som lover godt før høstens kamper setter inn. Erdal satser også på og bite fra seg i Ål -cup som oppladning til høstens kamper. 

  

Vårens siste bortekamp endte med seier.

03.06.14

Nordre fjell / Nest Sotra - Erdal 2 - 6

Første omgang

Erdal starter denne kampen i hundrede, og tar fullstendig kontroll over kampen. En total dominans av Erdal sine jenter. Sotra er ikke i nærheten av å komme opp på samme nivå som Erdal. Kun sporadisk kommer de seg ut av egen banehalv del men ballen kommer kjapt tilbake. Erdal skaper en god del sjanser selv om scoringen lar vente på seg er det bare et tidsspørsmål før den kommer. Etter vel 15 min. kommer den forventede førstescoringen til Erdal. Vi gir allikevel at utover i omgangen og flere av våres trekk er identiske med hva vi øver på når vi trener og det gir også flere scoringer. Hele 4-0 står det til Erdal ved pause. En rå omgang av Erdal sine jenter og kampen er over etter 35 min. Denne kommer Erdal til å vinne.

Andre omgang.

Andre omgang faller litt i tempo da begge lag innser at dette har Erdal vunnet. Erdal styrer allikevel alt som foregår ute på banen og er aldri truet av Sotra. 5 - 0 kommer etter ca 18 min igjen etter fint spill og innøvd avslutning fra 16 meter. Erdal rokerer litt på laget etter dette og flere prøver seg i litt uvante posisjoner og kampen blir litt Hawaii-fotball etter det med store strekk i begge lag. Sotra kontrer inn 2 mål uten at det truer Erdal og i sluttminuttene fastsetter Erdal resultatet til 6 - 2 i favør Erdal. En solid arbeidsøkt i sommersolen med nok en gang et tyvetalls Erdals supportere med på bortekamp.  

  

Erdal seier i lokaloppgjør mot Ask.

27.05.14

Erdal - Ask 4 - 0

Første omgang

Et lokaloppgjør der alle spillerne kjenner hverandre godt og mange er klassekamerater til vanlig. Det gjør alltid slike lokaloppgjør spesielle. Erdal tar kommando fra start og styrer meste av spillet uten at det blir veldig farlig. Ask har også sine visitter men også her stopper det opp litt når en nærmer seg målfeltet. Halvveis ut i omgangen setter Erdal et langskudd fra 30 M i mål og tar ledelsen. Og bare 5 minutter seinere settes et frispark i mål og Erdal får seg en grei 2-0 ledelse. Erdal har fått kampen inn i sitt spor og har kontroll på kampen. Blir en del kjemping og tøffe dueller der begge lag gir og tar like mye. Kampen går til pause med 2-0 til Erdal.

Andre omgang.

Blir mye som første omgang. Begge lag kjemper hardt og ønsker seg scoringer. Noen farlige halvsjanser begge veier og kampen står og vipper litt. 20 min. faller avgjørelsen, nok en gang får Erdal avsluttet utenfor 16 og setter sitt tredje mål i sekken på Ask. Kampen er fremdeles hard og tøff om mye kjemping men Erdal har stort sett kontroll og ligger bare og venter på at Ask spillerne skal komme fremover. Med 10 min igjen kommer Erdal seg igjennom Ask forsvaret og setter 4-0 som blir sluttresultatet i dette lokaloppgjøret. Nok en solid kamp av Erdal sine småjenter som tar hjem sitt andre lokaloppgjør i vårsesongen  

  

  

Seier på Valestrand.

20.05.14

Valestrand Hjellvik - Erdal 0 - 5

Første omgang

Det er en varm dag på Osterøy og solen ligger lavt på banen. Erdal spiller med solen i øynene i første omgang og blir nok litt påvirket av den. Kampen går litt frem og tilbake uten at noen av lagene får noe overtak eller noen store sjanser. Spillet er for det meste mellom 16 meterne og ingen farlige avslutninger. Halv spilt omgang og Erdal får presset inn en scoring og leder 1-0. Resten av omgangen styrer Valestrand men de skaper ikke mye farligheter. En jevn omgang der Valestrand hadde et lite overtak. Slitne jenter går til pause i 20 graders varme.

Andre omgang.

Erdal starter andre omgang forrykende. De tar alt av dueller og plutselig førende laget og kjører over Valestrand til tider. Etter få minutter dobler Erdal sin ledelse. Erdal jenter forsetter etter scoringen og har fullstendig kontroll på Valestrand nå. Motstanderen sliter med å komme seg ut og Erdal skaper sjanse etter sjanse. Hele 5 - 0 står det før jentene gir seg. En veldig sterk borte seier mot et av seriens beste hjemmelag.
Et tallrikt Erdals publikum setter kursen mot Erdal og nå venter lokal oppgjør mot Ask på Erdals banen tirsdag 27 kl 1830. Velkommen.  

  

Ny hjemmeseier.

06.05.14

Erdal - Åsane 8 - 2

Første omgang
Erdals jenter er hel tente før denne kampen og på jakt etter å vise seg frem på en bedre måte en forrige kamp. Alt i garderoben 40 min før kamp er de klar og i kamp modus. Når kampen blåses i gang går de ut i hundrede og tar ledelsen 1-0 alt etter 90 sek spill. Noen har for høyt tenningsnivå og stresser seg selv litt for mye men alt av dueller blir vunnet. Etter 10 min er Åsane frempå og utligner på en noe heldig måte. Erdal bare forsetter og gå i krigen og styrer absolutt alt som foregår på banen. Vi går til pause med 3-1 ledelse etter to scoringer mot slutten av omgangen.

Andre omgang.
Erdal er mer på hugget en de var i første omgang. Og nå tar de også frem finspillet og triller ball i hatt med Åsane. Målene renner inn og etter 15 min står det 6-1 til Erdal. Innøvde cornere resulterer også i to mål og kampen går på skinner for Erdal. Åsane gir opp blir frustrert og spillere ønsker ikke å spille mer. Erdal forsetter med sitt spill og gir alt hele veien inn. Åsane får en redusering til på et gjennomløp men Erdal setter to til før de gir seg og tar en solid 8-2 seier på hjemmebane. Innsats, vilje, fint spill og veldig slitne men lykkelige jenter takket 30 talls publikummere for kampen.  

  

Vårens tøffeste bortekamp.

30.04.14

Bergen Nord / Hovding - Erdal 3 - 1

Første omgang
Erdal står med luen i hånden når kampen starter og er ikke i kamp modus. BG Nord får styre alt som skjer på banen og har til tider mye bra spill uten at det blir de helt store sjanser ut av det. Erdal blir løpende imellom og etter i hele omgangen og sliter til tider med å komme seg inn i kampen og ut av egen halvdel. Halvveis ut i omgangen ruller BG Nord opp et flott angrep som ender i scoring og 1-0 ledelse. Erdal bedre seg litt mot slutten av omgangen uten å skape noen farligheter. Fortjent 1-0 ledelse til BG Nord til pause.

Andre omgang.
Erdal bestemmer seg i pausen at de må gjøre noe og kan ikke holde på slik i en omgang til. Men når omgangen starter er vi allikevel på etterskudd og kommer oss ikke inn i kampen. Etter vel 10 minutter dobler DG Nord ledelsen og 5 minutter senere får de straffe og det står 3 - 0 med en halv omgang igjen. Erdal mister motivasjon og gir litt opp i kampen noe som er uvanlig for jentene. Etter 25 min får Erdal korner og en innøvd variant ender i redusering til 3-1. Erdal hever seg litt nå og klarer å skap noen halvsjanser uten og være direkte farlig. Hele kampen bærer preg av at Erdal går litt for halv maskin og BG Nord er mye mer på hugget. Kampen ender med 3-1 og en vel fortjent seier til BG Nord.  

  

Lokal oppgjør Erdal - Askøy 7 - 0

22.04.13

Første omgang.
I utgangspunktet skal det være en jevn kamp der begge lag kjenner hverandre godt. Erdal sine jenter er derimot heltent foran oppgjøret og går ut i hundre, tar kontroll på kampen fra første spark og levner ikke Askøy en sjanse. Nesten alt av spill foregår på Askøy sin bane halvdel og bare sporadisk kommer de seg over midten og skaper ingen farligheter. Erdal setter 1-0 etter vel 12 minutter, skaper mange sjanser og leverer mye godt spill. 3- 0 står det til pause og Erdal har eid første omgang.

Andre omgang.
Forsetter som første men med enda større overtak til Erdal. Askøy sine spillere gir mer og mer opp utover i omgangen. Erdal sin jenter forsetter spillet sitt og setter opp veldig mange bra kombinasjoner og leverer spill av høy klasse. Også på innsatts er Erdal sine jenter et strå vassere enn Askøy. Hele 7 - 0 står det når dommeren blåser av kampen .Enveis kjøring gjennom hele kampen av Erdal sine jenter som forsetter på vinnersporet . Solid forestilling og utklassing i årets første lokal oppgjør.  

  

Serie start jenter 14.

Bønes - Erdal 1 - 1

Første omgang

Erdal starter serien borte mot Bønes alt to dager etter at vi slo dem 3 -1 i finalen i Lerøy cup. Vi vet det blir tøft og skulle 0 stille seg så raskt og mot samme lag. Bønes er mest på hugget når kampen starter og er nok på jakt etter å vise seg frem etter søndagen. Bønes styrer det meste av spillet og Erdals jentene står mye og ser på og er ikke helt seg selv. Erdal bærer helt klart preg av at de ikke er på topp. Halvveis ut i omgangen har Bønes et stort press mor Erdal og etter mye frem og tilbake inne i 16`meteren setter Bønes scoring til 1 - 0. Omgangen forsetter i samme spor med Bønes overtak og Erdal litt på vent og ikke helt med. Siste spilleminutt får Erdal til et bra angrep som resulterer i straffe. Sikkert straffe og Erdal er litt heldig som går til pause med 1 - 1.

Andre omgang.

Erdal sine jenter bestemmer seg i pause om at dette var en «flau» første omgang og her må noe gjøres. Det er et nytt Erdal lag som går på banen i andre omgang. Vi er mye mer bestem og tettere på Bønes spillerne slik at de ikke får dominere lenger. Begge lag har til dels store sjanser og kunne lett satt flere scoringer. Kampen bølger litt frem og tilbake men begge lag er gode defensive og gjør det vanskelig for hverandre. På tampen av kampen har Erdal en kjempe sjanse som keeper klarer å løpe opp når den er på vei inn i mål og får slått den utenfor. Kampen ender med 1 - 1 for tredje gang mellom disse to lagene og begge lag er like misfornøyd og da er vel resultatet greit for begge i seriens første kamp.  

  

  

Seier i Sandviken Lerøy Jentecup

07.04.14

Søndag 6. april 2014 skal vise seg å bli en stor dag for fotballjentene fra Erdal. Dagen starter kl. 6.15 for jentene med litt ruskevær på Erdal. Vi møter ved barneskolen på Erdal kl. 7.20 og det er en trøtt gjeng med spillere som møter opp. Jentene drar samlet mot Åstveit hvor kvartsfinalen i Sandviken Lerøy Jentecup starter kl. 9.00.
Kampen er i gang og Erdal sover seg igjennom første omgang. Begge lag har noen små sjanser men ikke mye å skryte av noen veier. 0-0 til pause og en åpen kamp. Når andre omgang starter eksploderer Erdal. Jentene våknet i pausen og bestemte seg for at de ikke ville hjem enda. 4-0 vinner Erdal andre omgang og kjørte fullstendig over Loddefjord som ble statister i denne omgangen. En vel fortjent seier og klar for semifinale.
Jentene jogger ned etter kamp og er flink til å få tøye ut samt få i seg mye drikke og frukt. Erdal er veldig bevist på hva som må gjøres mellom kamper i en så tett turnering og at dette kan utgjøre en stor forskjell.
Etter en halvtime med å restituere seg drar vi mot Stemmemyren for å gjøre oss klar til semifinale mot Tertnes. Vi installerer oss i en garderobe og lar beina hvile mest mulig før vi går i gang med forberedelser.
Tertnes er defensive når og et lag som helt klart har stor respekt for Erdal sine jenter. Kampen lever allikevel, men med de største sjansene til Erdal. Etter hvert som kampen setter seg tar Erdal kontroll og leder 1, 2 og 3-0 uten at Tertnes har noe å komme med. 2 min på overtid setter Tertnes en redusering til 3-1 men da er kampen over og Erdal er i sin femte finale siste året.
Rett etter kampen tar jenten nok en gang ansvar og får jogget ned tøye ut og får i seg mat og drikke raskt. De skjønner at dette blir viktig frem mot finalen. Går rett i garderoben for å slappe av i 1,5 time før det braker løs mot Bønes.
Årets finale blir en tro kopi av finalen fra 2013 der Bønes og Erdal møttes til slag. 1 - 1 endte den kampen med seier 3-2 til Bønes på corner.
Under oppvarming fyrer Erdal jentene hverandre opp. De er på revansje jakt etter forrige års nederlag. Finalen starter og Erdal er på med en gang. Det lukter gull av Erdal og vi har kontroll på kampen. Setter 1-0 tidlig i kampen og får kun noen halv sjanser imot. 2-0 kommer også raskt og Erdal har kontroll. Før omgangen er ferdig står det 3-0 til Erdal og halve jobben i finalen er gjort.
I andre omgang velger Erdal og ligge og kontrollere kampen. Vi tar fullstendig kontroll over midt banen og Bønes prøver seg på flere varianter i starten av omgangen med får ingen ting til. 10 min ut i andre omgang gir nærmest Bønes opp. Treneren setter seg på benken og blir sittende resten av kampen, spillerne er frustrert og gir helt opp. Erdal surfer videre triller ball og lar tiden gå. Siste spilleminutt og Bønes får en redusering like før dommeren blåser av kampen. Erdal har skapt historie.
Finale i Hordalands største jenteturnering to år på rad. En unik prestasjon i seg selv. Går vinnende ut av finalen på en suveren måte og plasserer Erdal på toppen av fotball kartet i Hordaland når det gjelder småjenter. 4 strake finale seiere; Lagunen cup, Jule cup innendørs, Vinterturneringen og toppen av dette krones med seier i Sandviken Lerøy Jentecup.
018.JPG  

  

Innledende gruppespill i Sandviken Lerøy cup jenter 14.

31.03.14

Hele lørdagen gikk med til pulje spill i Lerøy cup.
Vi startet mot Askøy som ble en tett og jevn kamp. Askøy tar ledelsen og leder store deler av kampen men mot slutten av andre omgang setter Erdal to scoringer og tar seieren 2-1 og får en god start.

I kamp 2 mot Nymark tar Erdal ledelsen ganske så raskt og har full kontroll på kampen. Vi hviler en del spillere og mange får mye spilletid og alle får spilt seg inn i turneringen. 3-0 ender kampen og ingen sjanser imot.

Kamp 3 mot Gneist vet vi at blir kampen om pulje seieren. Den bølger frem og tilbake og sjanser til begge lag. Det er en tøff kamp og mye løping og jobbing på spillerne. Erdal får straffespark og tar ledelsen 1-0. En kamp der innsatsen til Erdals jenter blir avgjørende og ingen flere mål.1-0 seier til Erdal.

Siste kamp gikk mot Varegg og den vet jentene at de kommer til å vinne. Vi styrer alt fra første spark på ballen og vi flytter litt om på laget der noen av forsvars spiller angrep og leverer god kamp. Jentene bruker kampen til å få inn mye spill. Det blir trangt på bane halvdelen til Varegg og vår keeper er bare borti ball to ganger i løpet av kampen. 5-0 seier til Erdal.

Erdal vinner puljen og har fått en god start på turneringen. Nok en gang leverer jentene til Erdal og tar 4 imponerende seire i pulje spillet. Nå blir det kvartfinale mot Loddefjord på Åstveit kl 09.00 søndag 6. April. Vi ønsker laget vårt lykke til videre i turneringen.  

  

Finale i vinterturneringen.

26.03.14

Erdal sine småjenter møter Talent Askøy (TA) i årets finale i vinterturneringen. Det blir da kamp for våres jenter mot de beste fra de andre lagene her på Askøy. Mange kjenner hverandre og mye står på spill for jentene. Alle vet at dette kommer til å bli en tøff oppgave og en knallhard kamp.

Erdal tar ledelsen tidlig og leder 2-0 alt etter 8 minutters spill. TA jobber seg inn i kampen og overtar det meste av spillet selv om Erdal har noen farlige kontringer. Erdal går til pause med 2-1 ledelse i en veldig tøff omgang.

Erdal går opp til 3-1 i andre omgang og får etter det et nesten konstant press på seg. Erdal sine jenter jobber for livet og innsatsen deres er på høyt nivå. TA reduserer til 3-2 etter 20 min og resten av omgangen forsvarer Erdal seg for det meste med noen kontringer som kunne gitt resultater. Høy temperatur på banen og tribunen men Erdal ror i land en 3-2 seier mot resten av Askøy.

Småjentene fra Erdal har utført en bragd det står stor respekt av. En skulle ikke tro dette var mulig men nok en gang leverer de når det gjelder som mest. Dette var rett og slett en arbeids seier av dimensjoner av jentene og de ligger utslitt på banen etter kampen , jublende med nok en finale seier. Mange i bygden som kan være stolt i dag.  

3331_n.jpg  

  

Siste kamp i sluttspillet i vinterturneringen jenter 14.

16.03.14

Erdal - Talent Askøy 1 - 2
Siste kamp før finalen går mot talent Askøy. Det blir en tett og tøff kamp der mange spillere kjenner hverandre og gjør kampen litt spesiell. Også det at de beste spillere fra andre klubber på Askøy skal møte Erdal. Erdal er det beste laget de første 15 min i hver omgang mens TA har det meste av spillet i periodene utover det. TA tar også ledelsen 1 - 0 halvveis i første omgang mens Erdal utligner til 1-1 halvveis i andre omgang. Begge lag har muligheter til å sette flere scoringer. TA får sitt andre 2 min på overtid i andre omgang og vinner en jevn kamp. Begge lag er dermed klar for finale i årets vinterturnering etter at Erdal tar første plass og TA andre plass i a-sluttspillet. Allikevel er det en sterk prestasjon av Erdal sine jenter og spille jevnt med et sammensatt lag av talenter fra de andre klubber på Askøy. For Erdal debutterte også spiller fra 2003 kullet i en jente 14 kamp.  

  

Oppsummering Vinterturneringen

19.02.14

Erdal - Mathopen 3 - 1
Andre kamp i sluttspillet og Erdal får en mulighet til revansje mot Mathopen etter tapet i gruppespillet. Erdal er redusert i denne kampen også men tenningen bør være på plass. Når kampen starter går Erdal bare for halv maskin og har ikke skjønt at her må det jobbes. Mathopen tar ledelsen 1-0 og styrer en del av spillet. Erdal kommer tilbake og utligner til 1-1 før pause og har de største sjanser uten at vi har imponert i første omgang. Etter 5 min i andre finner Erdal ut at vi skal begynne å jobbe, og derfra og inn styrer Erdal sine jenter kampen. Setter 2 mål til og slipper ikke Mathopen til i det hele tatt. 3-1 seier og Erdal fikk revansje. Siste kamp i sluttspillet går mot Talent Askøy og det skal mye til for at ikke Erdal skal klare en ny finale etter seier i de 2 første kampene.

12.02.14

Erdal - Tertnes 5 - 1
Første sluttspill kamp og det forventes en jevn og tøff kamp. Erdal viser seg fra sin beste side når kampen starter. Kjører kampen og tar fullstendig lurven av Tertnes laget. 3 - 0 til pause for Erdal og 5- 1 til slutt. En av Erdals beste kamper mot et antatt topplag og igjen leverer Erdal sine jenter når det gjelder.

22.01.14

Mathopen - Erdal 3 - 1
Siste kamp i innledende puljer. Erdal stiller sterkt redusert pga sykdom og fravær. Det viser seg at det blir en tøff kamp. Erdal ligger etter meste av kampen og må jage mål. Mathopen er sterke i forsvar og har angriper som scorer mål. Dette blir Erdal sitt første tap på 31 kamper og har ikke skjedd siden mars 2013. En fortjent hjemmeseier. Erdal er allikevel klar for a-sluttspillet i vinterturneringen

15.01.14

Erdal - Arna Bjørnar 2 - 2
En grei kamp fra Erdal sine jenter uten at de imponerer stort. Erdal har stort sett kontroll på kampen og skaper mest i begge omganger men Arna Bjørnar er effektive og setter 2 mål på like mange sjanser.  

  

Vinterturneringen

15.12.2013

Fana - Erdal 3 - 3
Første omgang.
Fana tar fullstendig kontroll over kampen og styrer alt som skjer på Erdal sin banehalvdel. Erdal sine jenter er ikke klar for å spille kamp og det vises ute på banen. Fana vinner dueller og presser Erdal over hele linjen og vi løper oss trøtt imellom ball og motspillere. Fana tar ledelsen 1-0 etter vel 15 min. Erdal svarer etter få minutter og kontrer inn 1-1 i et av de første angrep. Erdal kommer litt mer med utover i omgangen og har noen farlige avslutninger med bland annet stolpeskudd. Fana sin omgang totalt sett
Andre omgang.
Andre blir som første og Fana har fått blod på tann og ser muligheter til å påføre Erdal et tap. Fana setter 2-1 og 3-1 på de først 20 min av omgangen og har kontroll på det meste som skjer og styrer mot en sikker seier. Erdal er kun sporadisk i angrep uten å bli helt farlig. Med 8 min igjen og Fana kontroll våkner Erdal til i noen minutter og neste ut av ingenting setter Erdal 3-2 og 3-3 på noen få minutters spill og er for fult med i kampen igjen. I siste spilleminutt er vi også alene med keeper med får ikke presset ballen inn og kampen ender 3-3 og Erdal står igjen med 30 kamper på rad uten tap etter årets siste 11èr kamp.  

  

Vinterturneringen

27.11.13

Erdal - Valestrand Hjellvik 7 - 0

Erdal sine jenter deltar også i år i vinterturneringen og starter allerede nå med første kamp. Kampen går mot Valestrand Hjellvik som også har hatt en god sesong og det er forventet en jevn og tøff kamp. Det viser seg at Erdals jenter ikke er interessert i noe jevn kamp og tar full kontroll på kampen fra først spark. Erdal spiller Valestrand Hjellvik til tider ut og de levner ingen tvil om hvem som vil vinne denne kampen. Valestrand Hjellvik sin trener sier de aldri har blitt utspilt på denne måten før heller ikke i 99 klassen der de har deltatt flere ganger. Erdal går til pause med hele 6 - 0 og levert en av sesongens beste førsteomganger. Andre omgang blir en transport etappe med Erdal i førersetet. Erdal setter en scoring til i andre omgang og vinner til slutt 7-0 i en kamp der prestasjonene til Erdals jentene er veldig gode. Dommeren kommer og skryter av Erdal og sier det er noen av det beste han har dømt av jenter 2000 og publikum og motstandere bare bukker og takker jentene for kampen, for denne kvelden ble det levert topp fotball av Erdals jentene.

  

Lagunen Fotballfest finale.

Erdal - Fana 2 - 1

17.11.13

Finalen skal i gang kl 09.00 søndags morning og alle er på plass ved Erdal ungdomskole kl 7.30 om morningen og en til dels trøtt gjeng drar mot Stavollen. Også i finalen har Erdal handikap og ligger under 1 - 0 ved kampstart. I finalen tar det bare litt over et minutt før Erdal utligner til 1 - 1 og Fana var omtrent ikke borti ballen før utligningen kom. Etter vel 13 minutter er Erdal frempå igjen og tar ledelsen 2 - 1 og har nå kontroll på finalen med ledelse til pause. Andre omgang er det mye kjemping til begge lag men Erdal som styrer spillet og Fana kommer ikke til noen farligheter i løpet av kampen. Erdal har noen store sjanser i andre omgang men kampen ebber til slutt ut med 2 - 1 seier til Erdal jenter som har hatt en veldig bra turnering og går helt til topps og henter nok en pokal hjem til Erdal.

  

Lagunen Fotballfest semifinale.

Erdal - Fana 3 - 2

16.11.13

Erdal har handikap og ligger dermed under 1 -0 når kampen starter. Det viser seg fort at Erdal kommer til å styre kampen og tar kommandoen fra start. Erdal ruller opp angrep etter angrep og dett er bare tidsspørsmål før scoringer vil komme. Halvveis ut i omgangen utligner Erdal til 1 - 1 og har god kontroll på kampen. Erdal tar etter hvert ledelsen 2-1 og leder også 3-1 på korner og er egentlig ikke truet. Men 1,30 minutter på overtid i andre omgang er det litt klabb og babb inne i felte til Erdal og ballen triller over mållinjen til 2-2 og det blir ekstraomganger med golden goal. Når første ekstraomgang starter er Erdal på hugget etter å avgjøre kampen og alt foregår på Fana sin halvdel og mye inne i feltet til Fana. 3 minutter ut i første ekstraomgang sitter scoringen til Erdal etter mye press og laget er klar for finalen.  

  

Lagunen Fotballfest 2013 - høstcup for alle 11′er lag i Hordaland

Lagunen Fotballfest for 11'er-lag arrangeres for alle 11'er-lag fra smågutt/småjenter til senior i dame og herreklassen. Turneringen har handikapp der lag fra lavere divisjon får et mål pr divisjon i forskjell på lagene.

Erdal jenter 13 deltar i årets turnering.

Innledende pulje:

  • Bjarg Perle - Erdal 1 - 8 ( Erdal handikapp på et mål)
  • Gneist - Erdal 1 - 4
  • Erdal - Fana 2 - 1 ( Erdal handikapp på et mål)
  • Erdal - OS 0 - 0

Erdal vinner puljen og henter 10 poeng i innledningen. Det har til dels vært spennende kamper men Erdals jenter har prestert slik de har gjort tidligere i år og kontrollert kampene i innlednings puljer uten og har vært truet i noen av kampene og er dermed klar for kvartsfinalen.

Kvarts finale 10.november kl 10.00

  • Varegg - Erdal 0 - 3 Walk over

Det ble en skuffende kvartsfinale for Erdals Jenter. Vi var tidlig oppe søndags morning og kjørte til Nesttun kunstgress for å varme opp og gjorde oss klar for kvarts finale. Varegg som var våres motstandere hadde ikke fått med seg resultater og at de var videre til kvartsfinale og stilte dermed ikke til kamp. Kl 10.15 ble kampen avlyst og Erdal gikk til semifinalen på Walk over og en skuffet gjeng dro tilbake til Erdal.

Semifinale går mellom Fana og Erdal på Nesttun kl 10.05 på lørdag 16.11 Erdal stiller med et mål i handikap til denne kampen.

  

Seier i siste seriekamp

24.10.13

Erdal - Kringlebotn 4 -1

Første omgang.
Erdal spiller sin siste serie kamp og vet at det handler om scoringer. Vi har full kontroll på første omgang og vi har ingen sjanser imot. Erdal ruller opp angrep etter angrep og kontringer det lukter svidd av men ballen vil ikke i mål. Mellom 10 og 20 min setter vi 2 scoringer og har en grei ledelse til pause selv om vi vet at det må scores mye i andre omgang.

Andre omgang.
Andre omgang blir som først Erdal kjører og kjører kampen men er avhengig av og sette flere mål. Det låser seg litt foran mål og blir til tider veldig trangt innenfor 16 meteren. Erdal har mange baller som stryker stangen på utsiden og er litt uheldig med uttellingen. Vi flytter flere og flere folk i angrep og presser noe voldsomt vi setter 2 scoringer til men får en kontring imot som gjør at slutt resultatet blir 4-1 til Erdal og det blir den 21 kampen på rad uten tap og like mange kamper der vi ikke har gått av banen uten å score mål. Vi havner på andre plass på tabellen kun slått på målforskjell noe som er en veldig sterk prestasjon av jenter 13 år fra Erdal. 33-4 i målforskjell ble dessverre noen få mål forlite, men vi skal komme sterkt tilbake i fortsettelsen. Veldig bra sesong av Erdal jentene  

Resultater og tabell finner du her

  

Storseier i sesongens siste bortekamp.

20.10.13

Eidsvåg - Erdal 1 - 7

Første omgang.
Siste bortekamp i gang for Erdal og det er en kamp vi må vinne for å henge med i toppen med mye mål. Erdal tar kampen umiddelbart og kjørere over Eidsvåg. Kampen foregår utelukkende på Eidsvåg sin banehalvdel og det blir til tider veldig trangt på en liten bane og med alle spillere på en halvdel. Erdal skaper mange halvsjanser men sliter litt med å få ballen i mål siden det hele tiden er mye spillere inne i 16 meteren. Allikevel setter vi to scoringer i løpet av de første 15 min og etter det detter tempoet i kampen og lite som skjer resten av omgangen. Eidsvåg skapte ikke en eneste sjanse i første omgang.

Andre omgang.
I pausen får Erdal sine spillere beskjed om at Bønes har levert tidligere i dag og fått seg en stor seier noe som fører til at Erdal vil trenge mange mål i løpet av andre omgang for å henge med Bønes i toppen. Erdal går ut og leverer umiddelbart 3-0 scoring kun etter 3 min og har bestemt seg for å gjøre et forsøk på og levere det som trengs. Etter kun 5 min får Eidsvåg frispark på 20 meter og treffer godt og ballen går rett i mål, dette blir Eidsvåg eneste målsjanse i løpet av kampen. Erdal kjører på videre i omgangen og spiller ut Eidsvåg som ikke henger med på Erdal sitt kjør. Jentene setter fire scoringer til i løpet av omgangen og tar en solid 7-1 seier mot et Eidsvåg lag som ikke har tapt på hjemme bane tidligere i sesongen. Erdal leverer nok scoringer til å henge med i toppen på målforskjellen men det er blitt så tett nå at alt blir avgjort i siste runde på torsdag 24.10. Vinner begge lag sine kamper vil målforskjellen avgjøre første divisjon og det lage som setter flest scoringer går av med seieren. Erdal har noen få mål å gå på men ikke nok til og sikrer inn på målforskjellen. Nok en gang fylte vi opp borte tribunen med Erdal supportere og håper mange tar turen til året siste hjemme kamp for å heie jentene frem mot seier.   

  

Uavgjort i toppkamp

26.09.13

Erdal - Bønes 1 - 1

Første omgang.
En kamp av stor betydning for begge lag da alle vet at dette er kampen som kan avgjøre hele første divisjon. Begge lag er hel tent når kampen starter og stemningen på banen og tribunen er til å ta og føle på. Begge lag går tøft ut og presser hverandre og det er kjemping over hele linjen men kun etter 3 min og litt klabb og babb utenfor Erdals sin 16 meter setter Bønes en tidlig scoring og leder 1-0. Resten av omgangen er det durabelig kjemping fra begge lag sin side. Det er få sjanser i omgangen selv om begge lag har sine muligheter til å score kommer det ikke flere mål i omgangen. Det er en tøff og jevn omgang med et lite overtak til Bønes.

Andre omgang.
Erdal legger om formasjonen sin i starten av andre omgang i håp om å få mer fart på ball og mer kontroll over midten. Jentene lykkes med dette og tar kontroll på starten av omgangen samt at alle hever seg opp et nivå som gjør at Erdal styrer mye av kampen nå. 12 min ut i omgangen får Erdal til et supert angrep og setter utligningen til 1-1. Resten av omgangen er en rein krig mellom lagene og i denne omgangen har også begge lag sine sjanser til å sette den avgjørende scoringen uten å lykkes. Erdal skaper de største sjanser i omgangen og er litt uheldig som ikke får presset inn et mål til. Når kampen er ferdig er det to lag som går av banen totalt utkjørt og sjeldent har vi sett så mange jente spillere gå i kjelleren for sitt lag i samme kamp. Spenningen levde gjennom hele kampen og lagene hadde hver sin omgang så resultatet var således rettferdig. Nå blir det en liten pause før de to siste kampene i serien og det er blitt så jevnt at mål forskjellen kan bli avgjørende for hvem som vinner puljen. Men Erdals jentene er helt klart med etter en strålende arbeidsinnsatts og kan avgjøre dette til egen fordel. Publikum kjente sin besøkelse til også og det sies at rundt 60 personer hadde tatt turen for å få med seg toppkampen, Erdals jentene takker publikum for støtten.  

  

Ny borte seier i regnværet

19.09.13

Gneist - Erdal 0 - 3

Første omgang.
Kampen starter med et fryktlig regnvær og to lag som føler litt på hverandre i start minuttene. Gneist tar etter hvert mer og mer over bane spillet, men velger hele tiden og slå langt på en bane som blir veldig glatt etter alt regnet. Gneist styrer kampen fullstendig men Erdal er farlig på kontringer og setter 1-0 etter 12 min på en veldig bra kontring som går hurtig fremover. Etter scoringen tar Gneist kommando i kampen og alt spill foregår på Erdal sin banehalvdel med få utak. Gneist produserer sjanser på løpende bånd men klarer ikke sette ballen i mål og omgangen ender 1 - 0 til Erdal
Andre omgang.

Erdal sine jenter bestemmer seg i pausen for at første omgang ikke var god nok og at vi må heve oss i andre. Når kampen blåses i gang igjen er det et helt nytt Erdals lag på banen. Vi vinner første og andre baller i dueller og tar kontroll på kampen. Kjører over Gneist til tider og Erdal skaper store sjanser etter godt spill innlegg fra sidene og cornere. Gneist får nesten ikke låne ball i perioder og et aggressivt og tent Erdals lag som dominerer. Erdal setter 2-0 etter vel 12 min ut i omgangen og 3-0 etter 22 og har da full kontroll på kampen. Gnesit skaper kun en sjanse i andre omgang og Erdal var et nytt lag på banen etter pausen. Neste torsdag står vel slaget om topp plasseringen i divisjonen og Erdals jentene håper vi fyller tribunen slik at vi får støtte fra hjemmepublikumet det trenger vi.  

  

Imponerende hjemmekamp av Erdal

12.09.13

Erdal - Voss 3 - 0
Første omgang.
En antatt toppkamp i puljen etter sterke resultater av begge lag i vårsesongen. Kampen åpner jevnt og ingen av lagene får satt spillet. Voss står ekstremt høyt i banen og etter kun 5 min får Erdal en kontring og setter 1-0 tidlig i kampen. Voss er et bra spillende lag og innehar mest ball i omgangen men stopper opp for dem 20 meter in på Erdal sin halvdel. Begge lag skaper noe nesten sjanser men Erdal sine er klart større og vi leverer noen gode kontringer. Vel 15 min og frispark til Erdal på vel 25 meter i god posisjon, frisparket går rett inn og 2-0 til Erdal. Voss forseter og spille ball og kommer til en stor sjanse som ender med et skudd i Tverliggeren. Erdal får corner i sluttsekundene og etter mye kjemping inne i 5 meteren setter Erdal en til og går til pause med 3-0. En omgang der Voss har mest ball men Erdal som skaper de største sjanser og setter målene.

Andre omgang.
Erdal justerer litt på hvordan midtbanen skal ligge i andre omgang og da får vi mye bedre kontroll på Voss. Voss klarer ikke opprettholde like mye ballkontakt i andre omgang og klarer ikke spille seg igjennom Erdal sin midtbane og forsvarsledd. Voss sliter nå og spillerne mister motet. Voss får til et godt angrep halvveis ut i omgangen og det ender med straffespark til Voss. Voss setter straffen over mål og skaper mer frustrasjon hos seg selv. Erdal kontrollerer resten av omgangen og har noen farlig halvsjanser uten at det blir uttelling og Voss mister helt motet og får ikke noe til. Voss sin trener gir utrykk for at han er glad han ikke møter et slikt lag hver uke og det Erdal leverer i andre omgang spesielt er veldig solid. Det er en veldig bra utført kamp av Erdals jentene og mye av det vi la opp til før kamp blir løst på en veldig bra måte gjennom kampen. Nok en gang fylte vi opp tribunen med mange supportere og var nok en del stolte foreldre der i dag. Solid kamp.  

  

Solid arbeidsøkt på bortebane

05.09.13

Os - Erdal 0 - 7

Første omgang.
Kampen blåses i gang og dette er en kamp Erdal skal vinne og bør dominere stort. Ikke et lett utgangspunkt som inngang til en kamp. Erdal tar kommandoen og kjører på fra første spark. OS velger å stå høyt med 4 spillere noe som skaper store rom for Erdal sine jenter og etter kun 3 min setter vi 1-0 etter fint spill og flere som presser OS sine spillere. Erdal har full kontroll på kampen men det blir ti tider trangt på OS sin banehalvdel og de flytter spillerne sine også hjemover da de er under press hele tiden. Erdal setter en scoring til i løpet av omgangen og OS har kun en sjanse i første. En veldig bra gjennomført omgang av Erdal.

Andre omgang.
Andre omgang forsetter Erdal og styre spillet, vi har mange fine kombinasjoner og mye fint spill. Vi ruller opp på kant får innlegg, samtidig blir motstanderne mer og mer frustrert og D-motivert. Erdal setter hele 5 mål i andre omgang og tar en solid 7-0 seier mot OS. Kampen sett under ett hever Erdal jentene seg mye i forhold til tidligere kamper. Angrepsrekken setter mål på bestilling og forsvarsrekken slipper nesten ikke motstanderne til. Midtbanen løper nesten dobbelt av det motstanderne gjør og dermed har vi kampen i vårt spor og en solid siste skanse som holder nullen bak. Erdal hadde med seg et 20 talls tilskuere til denne kampen noe som er imponerende og veldig bra for laget. Kommer en del spennende kamper de neste ukene nå så vi håper tilskuerne mobiliserer og gir oss den 12 mann på sidelinjen fremover. Solid gjennomført kamp og på vei mot toppformen for Erdals Jenter.

  

Ny seier på hjemmebane

29.08.13

Erdal - Fyllingen 5 - 0

Første omgang.
Når kampen starter har Erdal en litt lett innstilling til kampen og anser den som en lett oppgave. Vi tar allikevel tak i kampen men spillet foregår mye mellom 16 meterne uten de helt store sjanser til noen lag. Fyllingen er et veldig spillende lag og spiller seg mye gjennom midten på flere 1 Touch og dominerer der stort uten at de blir farlige. Erdal tar ledelsen etter vel 10 min der vi presser høyt med flere spillere og setter en fin scoring. Kampen forsetter i samme spor, Fyllingen har mye ball og Erdal løper etter uten at det skjer noe foran målene. Etter 20 min kontrer Erdal inn 2 -0 uten og ha imponert veldig mye i først omgang går vi til pause med en grei ledelse.

Andre omgang.
Andre omgang blir som første, Fyllingen triller ball men kommer seg aldri mer en 20 meter inn på Erdals halvdel før det stopper opp. Erdals jenter jobber seg mer og mer inn i kampen og har god kontroll og i denne kampen setter vi også sjanser og 10 min ut i omgangen står det 3-0. Erdal har mer og mer kontroll på kampen men går allikevel litt for halv maskin. Vi setter 4-0 et stykke ut i omgangen og etter noen store sjanser setter vi 5-0 helt på tampen av kampen. Målene og angrepene i kampen er fine men allikevel sitter vi igjen med en helt grei seier uten at vi imponerte eller fikk ut det vi kan.  

  

Seier i høst sesongens første kamp i 1. divisjon

22.08.13

Nordsiden - Erdal 1 - 3

Første omgang.
Høstens første kamp i 1.divisjon er i gang for Erdalsjentene i lokal oppgjøret mot Nordsiden. Erdal går ut i hundre og kjører over Nordsiden det første kvarteret. Erdal skaper sjanse på sjanse uten at ballen vil i mål, selv på en straffe etter 15 min er vi uheldig og ballen spretter ikke vår vei. Erdal har rundt 10 corner første 20 min men ballen vil rett og slett ikke i mål. Nordsiden er for første gang i angrep etter ca 20 min spill og setter til og med scoringen i dette angrepet og tar ledelsen 1-0. Kampen forsetter i samme spor og angrep etter angrep ender uten mål selv om spillet foregår på Nordsiden sin halvdel. Etter vel 30 min går det heldigvis Erdal sin vei og vi setter inn utligningen rett før pause. 1-1 til pause og vi er med i kampen.

Andre omgang.
Andre omgang blir som første, men Nordsiden skaper ingen farligheter i andre omgang. Erdals keeper er vel borti ballen 4 -5 ganger når ballen triller inn til henne. Erdal angriper og angriper og det blir også etter hvert mange cornere til oss men scoringen lar vente på seg. 20 min ut i omgangen kommer heldigvis 2-1 til Erdal etter mye press i sekstenmeteren. Erdal har alt av spill og det er til tider trangt på Nordsiden sin banehalvdel da Nordsiden blir presset bakpå. 25 min og igjen setter vi en scoring og leder 3-1. Nordsiden klarer ikke løfte laget og Erdal kontrollerer inn en 3-1 seier i høstens først kamp.  

  

Trening og kamp med toppserielaget fra Arna Bjørnar  

22.08.13

Som en del av høstens oppkjøring gjestet vi Arne-Bjørnar i forbindelse med deres toppseriekamp mot Sandviken 7.august. Arna Bjørnar vant kampen 1-0 og dagen etterpå fikk vi besøk på Erdalsbanen av Arna Bjørnar trenerne Morten Kalvenes og Bjarne Hagen som ledet treningen vår og ga oss inspirasjon før høstsesongen.

Stor takk til dem begge som tar seg tid til å stille opp for fremtidens fotballspillere midt i en hektisk sesong. 

Her er Erdals jentene sammen med 3 av Arna-Bjørnar sine landslagsspillere etter kampen der de vant 1-0 mot Sandviken pluss to bilder fra treningen med Arna Bjørnar trenerne.

DSC_0048.jpg

DSC_0056.jpg

DSC_0059.jpg

Vårsesong uten tap

11.06.2013

Skjærgard - Erdal 1-8

Første omgang.
Vårens siste kamp er i gang og Erdal jenter har en klar formening at dette er en kamp de kommer til å vinne før den er spilt. Erdal går ut i ferie tempo men styrer alt av spill ute på banen. Alt av spill foregår fra midten og inn mot Skjærgard sitt mål. Erdal har en del halv sjanser men målene uteblir. Erdal setter allikevel ikke opp tempoet og det er "gå" fotball til tider. Litt etter litt blir sjansene større og Erdal setter 3 scoringer fra 15 til 30 min. Skjærgard kommer på et gjennom løp etter 33 min og etter mye frem og tilbake inne i femmeteren setter de ballen i mål og 3-1 til pause.

Andre omgang.
Erdal er enig om i pausen at de må heve spillet litt i andreomgang da enigheten var stor om at det ikke var noe aggressivt spill fra Erdal. Jentene forsetter allikevel med ferie fotball men er egentlig ikke truet av Skjærgard. Det triller inn et mål her og der for Erdals jentene og de føler at de ikke trenger ytte så mye for å få denne kampen i boks. 5-0 vinner de i andre omgang og totalt 8-1 uten at de har tømt seg for krefter denne kvelden. Erdal vinner dermed sin pulje og er ubeseiret i vårsesongen og klar for høstens 1.divisjon. En sterk prestasjon med 25 + i målforskjell og kun sluppet inn 5 bakover. Lover godt for høstens kamper og vi tar nå en velfortjent sommerferie.   

  

Femte strake i lokaloppgjør

02.06.2013

Erdal - Ask 3 - 1

Første omgang.
Begge lag er topp tent før oppgjøret. Erdal tar kommandoen i oppgjøret og styrer kampen fult og helt. Det meste av spillet foregår inne på Ask sin banehalvdel og Erdal har til tider noen store sjanser, blant annet noen farlige cornere der en er litt uheldig at ballen ikke går i mål. Etter vel 15 min og mye fint spill setter Erdal kveldens første scoring og nok en gang er det høyt press og mange dueller som fører til en fin Erdal scoring. Erdal forsetter sitt kjør mot Ask sitt mål og ballen er kun et fåtall antall ganger innom keeper til Erdal. Etter 20 min får Erdal frispark på vel 17 meter og ballen sniker seg inn i nærmeste hjørne og 2-0 til Erdal. Erdal får et straffe spark i slutt minutter av første og et godt satt straffe treffer uheldigvis stangen og omgangen ebber ut med en fortjent 2-0 ledelse til Erdal.

Andre omgang.
Andre omgang fortsetter som første med til dels store sjanser til Erdal uten at det resulterer i scoring. Utover i omgangen klarer Ask og jobbe seg mer inn i kampen og skaper noen sjanser som er halv farlige. Det er mye kjemping og kriging i kampen nå mellom 16 meterne og lite spill. Kampen står og vipper litt og Erdal får tilslutt nok en straffe. Igjen en god straffe men keeper er der og redde. 20 min ut i kampen starter Ask en kontring som går hurtig fremover og setter en scoring fra skrott hold og reduserer til 2-1. Ask får litt "blod på tann" og skaper flere farligheter. Erdal sliter litt i dueller nå med aggressive Ask spillere rundt seg. Erdal jenter klarer å jobbe seg litt tilbake i kampen og når den står og vipper frem og tilbake med dueller over hele banen setter Erdal sin tredje scoring etter en enorm innsatts og vilje til å vinne dueller og avgjøre kampen. 3-1 til Erdal og kampen renner ut med Erdal seier i en spennende lokal oppgjør. Et 50 talls tilskuere fra begge lag applauderer lagene på vei til garderoben.  

Tabell og resultater finner du her  


Seier i lokaloppgjør

30.05.2013

Askøy - Erdal 3 - 5

Første omgang.
Askøy er veldig giret før kampen og går hardt ut for å presse Erdal. Helt klart et lag som ønsker å vinne lokal oppgjøret. Kampen står og vipper de første 10 min uten de helt store sjanser. Askøy har et visst overtak og vinner de fleste dueller. 15 min ut i omgangen vinner Askøy flere dueller i Erdals 16 meter og setter til slutt 1-0. Askøy forsetter å kjøre kampen og Erdal får veldig lite til. Halvveis ut i omgangen får Erdal satt litt press på Askøy og setter utligning til 1-1 etter fint spill og høyt press. Askøy styrer fremdeles kampen og vinner flere og flere dueller. Løper til tider over Erdal spillere som blir statister mot slutten av omgangen. Askøy setter en scoring til og går til pause med en 2-1 ledelse.

Andre omgang.
Etter en pause prat der Erdal er ening om at dette var årets verste omgang kommer et helt nytt lag på banen. Erdal går ut i hundre og setter press på Askøy. Nå er det Erdal som vinner dueller og som presser Askøy. Laget står opp for hverandre og spiller fotball som de kan på sitt beste. Kun 7 min ut i omgangen kommer 2-2 på et indirekte frispark fra 8 meter. Erdal fortsetter kjøret mot Askøy og får flere muligheter på corner og fine gjennomløpninger. Etter vel 12 min sitter 3-2 til Erdal igjen etter flere dueller foran Askøy sitt mål som Erdal vinner. Askøy klarer å heve seg litt og får til noen gode sjanser og etter vel 20 min får de kjempe treff fra 20 meter og setter 3-3 helt utagbart for keeper. Erdal forsetter sitt kjør mot Askøy og får en hel del farlige corner og dominerer stort. Flere stang og tverrligger skudd følger og til slutt setter Erdal 3-4 og tar nok en gang føringen. 10 min før slutt er Erdals jenter nok en gang på hugget og presser stort over hele banen. Vinner ball og med fint spill setter vi avgjørelsen til 5-3. Erdal kontrollerer kampen omgangen ut og viste seg fra sin beste side igjen i andre omgang og tar sesongens 4 strake seier.  

  

Tredje strake seier

5.5.2013

Erdal - Loddefjord 4 - 0

Første omgang.
Fine spilleforhold og Erdal jenter klar for kamp. Erdal går ut med høyt press umiddelbart mot Loddefjord og presser dem innover på deres bane halvdel. Sjanser oppstår tidlig og etter kun 4 min setter Erdal 1-0 etter fint spill og høyt tempo. Erdal forsetter med presset men dabber litt av i forhold til starten og tror nærmest kampen er avgjort. Loddefjord kommer til tider over midten av banen men skaper kun en halv sjanse i løpet av første 35 min. Erdal har flere fine gjennomspill og store sjanser men ballen spretter litt Loddefjord sin vei. Så til tross for spillest gang og Erdal sin store dominans står det kun 1 - 0 til pause.

Andre omgang.
Loddefjord prøver å angripe og kommer seg innenfor 16 meteren noen ganger uten at det blir veldig farlig. Erdal er fortsatt litt passive selv om de stort sett har kontroll og styrer det meste. Får en del gode sjanser etter høyt press men ballen triller for det meste utenfor. Halvspilt omgang kommer 2-0 igjen etter flere dueller inne på Loddefjord sin halvdel som Erdal vinner. Nå tar Erdal for alvor full kontroll på kampen. Siste 20 min foregår nesten utelukkende på Loddefjord sin banehalvdel. Blir til tider veldig trangt med så mye spillere på en halvdel. Erdal får allikevel til en del bra angrep og setter 3 og 4 i sekken på Loddefjord siste 10 min. En velfortjent seier, og for tredje gang holder Erdal nullen bakover.

  

Ny Seier i ufyselig vær.

25.4.2013

Nordre Fjell /Nest-Sotra - Erdal 0 - 5
Første omgang.
Kampen ble flyttet til Erdal banene da Nordre Fjell ikke hadde ledig bane. Det var et ufyselig vær med regn vind og sludd så det innbyde ikke til fint fotball spill. Erdal tar allikevel kontroll på kampen og styrer den fullstendig. En del halve sjanser blir det ut av det men alt spill foregår på Nordre Fjell som aldri klarer å skape noe mot Erdal. Halvveis ut i første setter Erdal sitt første mål. Det løsner litt for Erdal da som setter 2 stk til mot slutten av omgangen og går til pause med 3-0.
Andre omgang.
Spiller forholdene blir ikke bedre og mange som ser frem til kamp slutt. Omgangen blir mye like som i første omgang men det blir mer en transport etappe for Erdals Jentene. Erdal har kontroll og Nordre fjell klarer ikke skape farligheter mot Erdal. Kampene bærer preg av vær og vind. Erdal setter 2 mål til i løpet av omgangen etter fint spill og vinner 5 - 0 og alle er glad når dommeren blåser av kampen og garderoben venter.  

  

Seier i årets første lokaloppgjør

11.04.2013

Erdal - Nordsiden 5 - 0

Første omgang.
Årets første seriekamp er i gang. Erdal vet det blir en tøff kamp og må nullstille seg etter helgens finale. Jentene klarer å gire seg opp og bestemmer seg for å ta kommandoen i kampen på egen hjemmebane. Erdal går ut med høyt press vinner dueller og skaffer seg fire corner i løpet av de første 10 min. Jentene er farlige på alle corner og det er kun tilfeldigheter som gjør at ikke scoringen kommer. Flere gode løp og gjennomspill resulterer i straffe til Erdal etter vel 20 min. En sikker straffe godt plassert og 1-0 til Erdal. Nordsiden er kun sporadisk over på Erdal sin halvdel. Etter vel 25 min presser Erdal og vinner mange dueller inne i 16 meteren til Nordsiden og setter til slutt 2-0 som blir pause resultatet.

Andre omgang.
Erdal vet at andre omgang vil bli tøffere en første. Nordsiden kommer seg litt høyere på banen men skaper veldig lite sjanser. Erdal holder trykket oppe og dominerer stort i bane spillet uten at det blir helt store sjanser av spillet så har en full kontroll. 15 min får Nordsiden sin første og eneste store målsjanse da ballen går i tverrligger. Etter 20 min vinner Erdal flere dueller og kommer seg igjennom og setter 3-0 etter fint spill. Nordsiden mister litt motivasjon etter denne scoringen mens Erdals jentene står opp og vinner det meste av dueller og kontrollerer kampen med mye fint spill. Siste 10 min spiller Erdal seg til to fine mål og det står tilslutt 5-0 i målprotokollen når kampen blåses av. Erdal klarte å nullstille seg og leverte en solid sesong åpning.

  

Finale tap på antall corner i Sandviken Lerøy jentecup for Erdal Team 2000.

10.04.13

16 mars startet innledende puljer i vår første 11èr turnering. Vi fikk en dårlig start på dagen da to av våres spillere var syk og vi var da bare 10 stk igjen. Vi bestemte oss for og ikke å tenke på dette men spille som vi pleier. 10 min ut i første omgang måtte 2 spillere av banen og vi spilte 8 mot 11 noe som ble veldig tøft utover i omgangen. Vi gikk på en smell og tapte 5-0 men viste også at dette var den vanskeligste kampen. De andre kamper i innledningen silt vi med 9 og 10 stk på banen og det var til tider tøffe kamper men vi dro i land 3 seiere og tok andre plass i puljen. Det var en fantastisk innsatts jenten leverte denne helgen med så få spillere så står dette stor respekt av.

Erdal IL -Bergen nord / hovding 1 0-5
Erdal IL -Fri 4-0
Erdal IL -Fyllingsdalen 4-2
Baune -Erdal IL 1-2

6 april var det klart for 1/8 dels finale. Vi viste den kom til å bli tøff. 5 av jentene var ferdig i Erdals cup 16.40 og kampen startet 17.30 på Stemmemyren så det var ikke mer en tid å sted for å rekke kampen. Vi tok kontroll på kampen og sikkert oss en 2-0 seier og klar for kvartfinale.

1/8-finale 
Erdal IL -Gneist 1 2-0

7 april kl 08.45 startet kvartfinalen i snø storm og snø kav. Vi møter Selbjørn/Austevoll som er ubeseiret i turneringen og godt fysisk lag. Erdal tar kontroll på kampen umiddelbart og vil mest i på en bane der fin fotball blir lagt til siden og det er snakk om å kjempe seg gjennom snøkravet. Erdal viser vilje og styrke og bestemt seg for at de skal til semifinale. Leder 2-0 og kontrollerer kampen meste av andre omgang.dermed blir det semifinale på Stemmemyren og vi har lit over en time på å flytte oss fra Liland og bli kamp klar til neste økt.

Kvartfinale 4
Erdal IL -Selbjørn/Austevoll 2-0

Semifinale

Spendte Erdals jenter gjør seg klar til kamp og det kribler i kroppen. De nærmer seg det store målet for turneringen. Kampen er i gang og det ser ut som om vi har funnet rett spenningsnivå. Erdal kjører kampen umiddelbart og gir ikke Fana rom eller fred i denne kampen. Vi løper sliter og har en vinnervilje som gjør at vi tar ledelsen og til slutt kontrollerer kampen uten å slippe Fana til i kampen. 2-0 og jentene har nådd første målsetning og er finale klar.

Semifinale
Fana J13-2 -Erdal IL 0-2

Finale

Finalen blir utsatt pga mye snø på banen og jentene er både spent og stolt over hva de har prestert. Når vi endelig er klar blir vi ført inn på banen av dommer trioen til musikk på høyttaler anlegget. Alle spillere blir presentert før kampen og spenningen ligger i luften. Kampen er i gang og banen er bra selv om det snør mye. Erdal tar nok en gang kontroll i kampen og styrer den fullstendig. En vannvittig arbeidsinnsatts jenten legger ned og vi presser Bønes over hele linjen. Vi tar ledelsen 1-0 som et resultat av innsatsen og har også skaffet oss et par korner. Etter vel 20 min. kommer Bønes mer inn i kampen. Erdal begynner og bli trøtte i beine og bærer preg av at vi kun er 12 spillere og lite hvile tid i løpet av dagen. Bønes kontrer til slutt inn 1-1 som står seg til pause. Erdal har vært litt uheldig i første da laget hadde til dels store sjanser som med litt tur kunne gått i mål. Andre omgang tar Bønes over kampen selv om den står og vipper. Erdal sliter mer og mer utover i omgangen med å få flyttet beina og blir dermed presset bakover på banen. Etter mye høyt press klarer Bønes å kjempe seg til 3 korner i andre omgang og leder dermed kampen på korner. Erdal spiller kun med tre i forsvar i slutt minuttene for å gi et siste forsøk i finalen og før til noen halv sjanser uten at det blir direkte farlig. Jentene er utslitt og beina vil ikke mer så kampen ebber ut med 1-1 og Bønes seier på korner

Finale
Bønes -Erdal IL 1 - 1
Bønes vinner på corner

Finale lagene blir geleidet til premieutdeling til blinkende lys og disko musikk over anlegget. Medaljer og pokaler blir utdelt og jentene er nok fornøyd tros alt med turneringen. Vi kom oss videre med få spillere og kjempet resten av turneringen med 12 spillere . Så vi hadde den minste troppen i turneringen. Erdal kan være stolt av denne jentegruppen som leverer i kamp etter kamp og det skal bli spennende og følge dem videre. Trenere og foreldre takker jentene fra Erdal for en kjempe opplevelse. Jentene takker alle som stilte opp for dem og sammen skal vi nok skape nye magiske øyeblikk.

  

Finale i Safari Cup

15.01.12  

Erdal team 2000 skapte magisk stemning i Vadmyra hallen selv om vi i finalen gikk på et 4-2 nederlag mot Vadmyra 99.

Et hardt kjempende Erdals lag kan være stolte av sine prestasjoner i cupen. Spille jevnt mot et av kretsens beste lag i finalen og være et år yngre står det stor respekt av.

Arrangørene ga også skryt til supporterne til Erdal som ga høylytt lyd fra seg gjennom hele kampen og løftet jentene fremover.

Vi venter i spenning på fortsettelsen og alle kan nok være stolt av seg selv med dette resultatet.

Mvh

Rune

061.jpg

059.jpg

    

Klar for finale i Safari Cup

17.01.12

Erdal team 2000 er finaleklar i Safari Cup i 99 klassen. En helt vannvittig innsats av alle jentene tok oss til finalen.

Safari cup gikk av stabelen med innledende runder for jenter 99, 15 januar. 2000 jentene til Erdal deltok i cupen som går innendørs i Vadmyra hallen i regi av Vadmyra IL. Det spilles innendørs 5er fotball i jenteklassen.

Etter en tøff åpningskamp mot Vadmyra Rosa 2 , der vi tapte 8-0 skal det sies at 2 av våres spillere ikke kom til kampstart. Det var småhektisk og jentene var ikke på hugget i denne kampen slik det ble.

I neste kamp møtte vi Vadmyra Rosa 1 som trodde de skulle slå oss enkelt etter å ha sett oss i første kamp. Nå var jentene på hugget og med et press under hele kampen som varte i 18 min vinner vi 2-0.

Siste innledende kamp går mot Ny-krohnborg som også ymtet frempå om at vi kom til å bli en enkel motstander da vi var yngre en dem. Her ledet vi både 1-0 og 2-1 før det med 3 min igjen stod 2-2. Men med en vanvittig sluttspurt tok Erdal hjem seieren 3-2 og dermed klar for finalen som går 11.2 kl 15.30.

Vilje / ferdigheter med høy arbeidsmoral gjorde dette mulig og jentene kan nok være stolt av seg selv etter denne prestasjonen.


3 strake seire i julecupen

25.12.11

Team 2000 avsluttet sesongen med julecup i Askøy forum. En knepen seier 1-0 mor Vestsiden og 2-0 mot Askøy og deretter 3-0 mot Ask. Da var en fantastisk sesong for jentene over og forberedelsene til 2012 sesongen godt i gang. Team 2000 ønsker alle en god jul og et riktig godt nytt år.

029.jpg
  

Julebord

19.12.11

Fredag 16. desember gikk årets julebord av staben for jenter 98/99/2000 fra Erdal.

Vi startet kl 18 med velkomstdrinker og taler. Deretter gikk jentene til bords og det ble servert både mat og drikke. Det ble også servert flere taler av jentene selv underveis.

Høstens poeng konkurranse for team 2000 ble avsluttet og det ble delt ut 1. premie til årets vinner og julegave til oss alle. Da desserten var ferdig inntatt fortsatte kvelden med film og prat. Vi avsluttet så seinere på kvelden fornøyd og klar for innsatts til årets siste kamper i julecup.

014.jpg

016.jpg

017.jpg


  

Trenings weekend

23.08.11

Trenings weekend 12-14 august på Erdal, jenter 2000 med gjester fra 2001

Bilder fra helgen

Fredag
Vi startet fredag kl 14.30 og installerte oss hos treneren der vi skulle overnatte første natten. Turen gikk hurtig videre til garderobene i Grendahuset der vi fikk skiftet til treningsklær og joggesko. Første økt gikk til toppen av kolbeinsvarden en enkel tur som startet med rask gange fra banen til ballbingen på Åsen feltet.
Turen gikk lett i strålende solskinn, men ble raskt tyngre og tyngre og til slutt veldig tungt på slutten. Vi kom oss opp og tok en velfortjent pause. Turen ned gikk som en lek og med ett var vi tilbake på banen. Her ble det pasninger i rom, mål vendinger og spektakulære scoringer.
Kl 19 var vi ferdig dusjet og klar for taco til middag så her gikk det unna. Etter 30 min var alle mett og bordet tomt. Da gikk turen til barnehagen og det er veldig gøy i barnehagen selv etter at en er sluttet der. Disser og seilbaner ble flittig brukt hele helgen. Is til desser falt også i smak. Så ble det filmtid og påfyll av energi som igjen måtte ut i barnehagen for så å sovne som en stein kl 00.30.

Lørdag
Vi kom oss opp litt over 8 og klar til frokost kl 9. løp og skiftet og startet en to timers treningsøkt på banen. Nå kjørte vi stigetrening og fikk igjen vist frem skudd foten. Keeperen fikk knapt nok tatt et skudd.
Frukt tid hadde vi kl 12 og så var det på med joggesko og av gårde til Storavannet. Vi fikk badet i en halvtime og alle var i vannet også trenerne. Lett gange tilbake til banen der vi flyttet alt vi hadde med oss til grendahuset for her var det overnatting til søndag. Det ble en ny to timers økt med nye scoringer fotball tennis og kamp. Klar for ny dusj og så ble det hjemmelaget pizza hos treneren. Disser og seilbaner var like i nærheten med is som tilbehør. En halv film, egentrening i Grendahuset med energi påfyll og selv laget teater (kun for barn) sovnet alle som en stein før klokken klarte å nærme seg 12.

Søndag
Vi kom oss opp igjen til kl halv ni og løp til frokost litt over ni. Klarte til og med å rydde alt ut i gangen så det var klar for vask før frokost. Det var mange stive å støle bein og kropper til frokost. men så tok trenings iveren over igjen og alle var klar på banen igjen til kl 10. En hard fotball økt frem til 12 mens Grendahuset ble vasket etter oss. Frukt og istid på tribunen avsluttet helgens økt kl 12.30 og alle gikk sluk øret hjem trist for at det var over, men så frem til god ettermiddag med søvn.
Jentene takker alle som stilte opp for dem i helgen. Dem som laget mat gjennom helgen, overnattings vakter vaskehjelper og alle som bidro på sin måte. Ingrid, Katinka, Charlotte som organisasjons komité som gjorde helgen mulig.
En strålende helg med fint vær god mat sol og trening er over, snart er det julebord.


Nordheimsund Cup 2010

24.08.10

Jentene har i helgen vært i Nordheimsund og virkelig fått vise sine fotballferdigheter.

FREDAG

Rundt kl 19.00 var alle spillere på Erdal Svale innkvartert på Nordheimsund skole,vi var heldige og hadde hele skolen for oss selv!!!
Kl 20.00 var det bestillt bord på La Fiesta Pizzeria. Der ble det spist betydelig mindre mengder pizza enn beregnet men alt ble tatt igjen i kos og moro!
Etter middag ble det litt utetid før vi trakk inn i klasserommet for mer lek og et imponerende inntak av snop......lyset ble slukket kl elleve uten at det la noen demper på
stemningen :)

LØRDAG

Det ble en overraskende tidlig start på dagen da en mobilalarm gikk av kl 06.00!
Rett etter kl åtte var vi på vei til baneanlegget for inspeksjon. Alt før kl ni var banen kvalitetssjekket med en spontan treningskamp laget imellom.
09.00 var det endelig frokost, (utrolig hvor sulten det går an å bli etter tre timers venting). Vi kom til duk og dekket bord og en fantastisk morgenblid dame som hadde ordnet alt for oss :)
I tur og orden kom supporterne (foreldrene) til banen.

KAMP 1: Erdal -Strandebarm 10- 0

Etter den knusende seieren var det shopping og softis i Downtown Nordheimsund.

KAMP 2: Erdal -Ålvik 10- 0

Kl 16.00 var det tid for Den Store Blåturen! (Ikke alle visste hva en blåtur var, så forslagene og gjettningene var både mange og fantasifulle)
Etter en kort biltur (med innlagt og obligatorisk feilkjøring) endte vi opp på et gårdstun hvor det sto ferdig salete hester (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VI SKAL RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Alle jentene fikk både ridd og kjørt i vogn trukket av en flott Fjording.
Tilbake fra gården var det rett i dusjen (Æsj, eg loktar hest!) med påfølgende grillmiddag i partyteltet ved klubbhuset,
Det var tydelig at dagen hadde vært både lang og opplevelsesrik, for kl åtte var alle klar for å komme seg ned i klasserommet og slappe av før leggetid.Aktivitetsnivået økte riktignok etter pysjen hadde kommet på, men lyset ble slukket kl 22.00 og alle sov innen kl var halv tolv.

SØNDAG

Dagen startet kl 08.00 (heldigvis litt senere enn i går) og alle var både uthvilt og klare som egg til en ny dag.
Frokost var det kl 09.00. og siden vi hadde et bursdagsbarn måtte vi ha bursdagsang :)

KAMP 3: Erdal -Nordheimsund 12- 0

Tiden etter kampen ble brukt til å pakke oss ut av klasserommet og gjøre oss klar til neste kamp.

KAMP 4: Erdal -Øystese 5- 1

Etter kampen var det ikke så mye mer enn pokalutdelig og skifting til tørre klær.

I korte drag inneholdt helgen snop, hest, mål, mat, is, brus, frukt, jubel, bølgen, latter, våte sokker, gnagsår, skrubbsår, oppblåsbare madrasser, kamper, vaffler og flinke jenter :)

Team 2000 jentene takker Elisabeth som stilte opp for oss gjennom hele turneringen, og passet på oss om natta. Vi hadde også den beste supporter gjengen på banen, noe andre lag kommenterte og var missunelig på.

Under: Bilde av jentene og trenerteamet i Nordheimsundcup 2010.

Flere bilder fra turen finner du >her<

Lagbilde.JPG

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************