...

A-lag

Aktivitetsplan våren 2011

07.03.11

Aktivitetsplan for A-laget våren 2011 finner du >her<


Knepent tap i lokaloppgjør mot Hetlevik

09.05.11

Kampen starter forsiktig fra begge sider, men Hetlevik får seg et tidlig mål. Midtveis i første omgang får vi frispark fra skrått hold. Noe uventet velger Tord å skyte og han klinker ballen i motsatt hjørne, 1-1. Minutter senere spiller Knut Tord fint igjennom og Tord sitter ballen vakkert over keeper i motsatt hjørne. 1-2 til Erdal. Omgangen nærmer seg slutten, men et minutt før slutt får Hetlevik en meget billig straffe som eksperes i mål.

2. Omgang er jevnspilt med store sjanser til begge lag, uten mål... 5 minutter før slutt får Hetlevik nok en gang en billig dødball, frispark fra 18 meter som går i mål. De siste fem minuttene er preget av høyt press av Erdal og både Steinar og Morten har hver sin sjanse. Dog uten og lykkes. Kampen ebber ut og Hetlevik vinner 3-2. Vi hadde sjansene til å tippe kampen i vår favør, men var ikke dyktig nok i avslutningsfasen. Hetlevik keeperen skal også ha sin del av æren for at Hetlevik drar i land 3 poeng.

Erdal er dermed på 6 plass så langt med 2 seire 1 uavgjort og 2 tap.

Kampoppsett og tabell finner du her


Trenerteamet komplett

11.03.11

Ronny Ellingsen og Jan Ove Solheim har i vinter hatt ansvar for A-laget.

Styret melder i dag at Johnny Torsvik har takket ja til å bli en del av årets trenerteam. Johnny er en velkjent person i fotballmiljøet på Askøy og har også tidligere vært trener i Erdal IL.

Vi er veldig godt fornøyd med å ha Johnny på laget og ønsker hele teamet lykke til i årets sesong.

PS!!
A-laget sesongdebuterte med treningskamp borte mot Nymark i går kveld. Det ble en oppløftende 5-2 seier. Rapportene sier at vi har noen ungdommer som blir spennende å følge utover i sesongen.

  

  

strek.JPG

Del på Facebook

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************