...

Serien er over etter tap i KM

01.11.09

Lørdag var  guttelaget på tur til Ullensvang for å kjempe om KM gutter 2. div. Desverre var Harding et hakk bedre enn oss og gikk av med en 5-1 seier. En lang dag og en flott busstur med Gisle som sjåfør, men altså en flott sesong over for guttene fra Erdal.

  

Puljevinner

28.10.09

Da er det endelig klart. Guttelaget har vunnet 2. divisjon avd. 6. En flott sesong med kun ett tap og en uavgjort er nå kronet med mestertittel. Imponerende av denne gjengen spillere født i 94 og 95.

Seieren ble feiret på skikkelig måte en kald høstkveld på Myrane. I bar overkropp løp spillerne over banen for å takke sine mest trofaste supportere; mødrene til Eivind og Stian. Hva mer kan de ønske seg enn å bli hyllet av flotte fotballspillere i bar overkropp?

Dette betyr at vi skal spille om kretsmesterskap. Første kamp blir allerede på lørdag borte mot Harding. Bussen går fra Erdal Ungdomsskole lørdag morgen kl. 07.45.

IMG_3511.JPG
Bak fra venstre: Håvard, Rune, Andreas, Håkon, Tord S, Stian, Martin, Sander og Brian.
Foran fra venstre: Tord T, Simen, Nikko, Christian, Magnus, Eivind, Marius.
Helt foran: Sindre.
Ikke tilstede: Endre og Joshua 


Fester grepet om avdelingen

24.10.09

Etter dagens 8-4 seier over Øygard 3 har guttelaget tatt et sjumilssteg mot puljeseier. Med en runde igjen leder vi med 3 poeng på Hald/Telavåg samtidig som vi har 22 mål bedre i målforskjell.

Dette må vi klare. Siste kamp er mot Askøy 2.


Kamper høsten 2009Dato  Kl.  Lag  Sted   
20. aug  20.00  Hald/Telavåg - Erdal  Hald kunstgress   
3. sept  20.00  Erdal - Loddefjord   Erdal kunstgress    
10. sept  20.00  Erdal - Skjergard   Erdal kunstgress   NB! Ny tid 
12. sept  13.00  Kjøkkelvik 2 - Erdal   Kjøkkelvik kunstgress    
17. sept  20.00 Erdal - Follese   Erdal kunstgress    
24. sept  20.00  Askøy 2 - Erdal   Kleppestø kunstgress   Klassetur? 
17. okt  11.00  Frøya - Erdal   Frøya kunstgress    
24. okt  15.00  Erdal - Øygard 3  Erdal kunstgress    
 

  

Seier over Øygard 3

19.06.09

NB!! Den utsatte kampen mot Skjergard spilles onsdag 24. juni kl. 19.00 på Nesemyra kunstgresbane i Øygarden

I går, torsdag 18.6, tok vi turen til Straume og kamp mot Øygard 3.

Første omgang starter vi (som vanlig) veldig forsiktig med noen småsjanser til begge lag. Etterhvert overtar vi mer og mer og før omgangen er slutt har vi laget 4 flotte mål; 2 av Tord, 1 av Eivind og 1 av Joshua. Her må trekkes frem et fantastisk skudd fra 20 meter. Tord smeller til og keeper rekker ikke få opp armene før ballen smyger seg under tverrliggeren.

Andre omgang starter like forsiktig som den første. Øygard kommer høyere opp i banen, men møter et Erdal forsvar som har bestemt seg for å presse ballfører og det klarer de meget bra. De få avslutningene som kommer har Johannes full kontroll på. Utover i omgangen overtar vi og gir oss ikke før det står 9-0. Andreas fra Smågutter 95 debuterer på guttelaget. Etter 1 minutt og 2 ballberøringer har han laget sitt første mål.

Med denne seieren leder vi serien på bedre målforskjell enn Hald/Telavåg. 1 kamp gjenstår av vårsesongen.

=> Her finner du tabell og øvrige resultater

IMG_2557.JPG
Magnus spilte en meget god kamp på midtbanen mot Øygard 3.  


Guttene fosser videre

12.06.09

Etter hjemkomsten fra Danmark har guttelaget funnet storformen. Først ble det 7-1 seier over Askøy 2. I går hadde vi besøk av Frøya som i likhet med oss bare hadde ett tap. Kampen starter jevnt og til pause er stillingen 1-1 etter at Frøya tok ledelsen og Simen utlignet på straffe. Andre omgang åpner med at Frøya scorer etter innlegg fra kanten. Selv om ballen var over dødlinjen velger dommeren å godkjenne målet. Guttene holder moralen oppe og når Tord gir oss 2-2 midtveis i omgangen viser vi ingen nåde. Brian lager to kjappe mål og Marius fastsetter til 5-2.  Et meget bra resultat som fører oss rett til topps på tabellen.


Fra stort tap til store seire

15.05.09

Det svinger på Guttelaget denne sesongen. Etter seier over Hald/Telavåg i første kamp ble vi overkjørt av Loddefjord 2 og tapte 8-0. Det viste seg at Loddefjord hadde tilgjengelig en del førstelagsspillere med Junior erfaring så resultatet ble nok ikke slik det kunne blitt.

Etter dette stortapet ble det full skjerpings og det var enighet om at dette skulle hevnes. Dessverre for Kjøkkelvik 2 ble det de som måtte unngjelde i neste kamp. I et forferdelig vær på Erdalsbanen kjempet Erdalsguttene seg til en overbevisende 15-0 seier. Her var det mye bra spill.

I går ventet Follese 2 på Bergheim gress. Follese holder på med å legge kunstgress i Skogen og dermed gikk kampen på erverdige Bergheim. Første omgang endte 2-1 til oss etter at vi hadde store sjanser til å putte 2-3 mål til. Andre omgang startet jevnt, men vi klarte å kjempe oss til en 5-1 seier. Fint med en gresskamp nå når vi i neste uke skal reise til Nørhalne Cup og flotte Danske gressbaner.

IMG_2114.JPG
Tord laget 3 mål mot Follese på Bergheim.

  

God start på 2009 sesongen

16.04.09

Guttelaget var i aksjon i kveld. Motstander var Hald/Telavåg. Kampen var meget jevnspilt med gode sjanser til begge lag, men god kjemping gir oss til slutt en 2-1 seier.

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************