...

Erdal Cup 2004

Turneringen ble i år arrangert for 25. året på rad og til sammen har ca. 1200 fotballspillere i alderen 6 til 19 år deltatt. Årets cup ble arrangert i perioden 13. til 28. mars på Erdal Idrettsplass. 99 lag deltok og det ble avviklet 158 kamper. Nytt av året var at det ble benyttet 3 baner mot 2 tidligere år. Dette gjorde at vi kunne komprimere programmet slik at ventetiden for lagene ble minimal.

I tillegg til samtlige klubber på Askøy deltok også lag fra 4 klubber fra Bergen; Årstad, Lyngbø, Bjarg og Brann.

Cupen ble også i år gjennomført med stor dugnadsinnsats fra klubbens medlemmer med foreldre. 200 personer har jobbet ca. 1500 dugnads-timer for å få gjennomført cupen.

Sekretariat

Etter stor dugnadsinnsats ble det nye klubbrommet tatt i bruk som sekretariat for første gang. Sekretariatet var til enhver tid bemannet med en daghavende samt funksjonærer fra klubbens eldste lag; gutter, damer-junior, a-lag, b-lag samt oldboys.

Spillere 6 til 12 år:

900 av spillerne i årets cup var i alderen 6 til 12 år og i henhold til regelverk fra Norges Fotballforbund skal det ikke kåres vinnere i disse klassene, alle barn i denne alderen premieres som vinnere.

Etter at lagene hadde spilt sin siste kamp ble det en høytidelig premieutdeling til samtlige spillere. Spillere fra A-laget og damer-junior til Erdal var som vanlig ansvarlig for premieutdeling, og den enkelte spiller blir ropt opp og mottar premie og diplom.

Det ble delt ut ca. 900 statuetter og diplomer med Sparebanken Vest logo til stolte fotballspillere. Satuetter og diplomer vil helt sikkert få hedersplassen på mange barnerom.

Smågutte-, Gutte- og Juniorlag

Disse klassene ble gjennomført som ordinær cup, med innledende kamper samt finaler. Alle spillere på finalelagene i de eldste klassene har fått medalje og diplom med Sparebanken Vest logo.

I de eldste klassene er det også delt ut pokal for finale vinner og taper, samt at det ble delt ut statuett for finalens beste spiller.

Under premieutdeling ble alle spillere ropt opp enkeltvis for å motta premie og diplom.

Vedlagt eksemplar av gull- og sølv medalje som utdelt under årets cup.

Finaleresultater:

         Smågutter 91     Vestsiden – Askøy      8-0
         Smågutter 90     Askøy – Vestsiden      3-0
         Gutter                  Vestsiden – Follese    0-0 (6-5 e.str.)
        
Junior                  Follese – Vestsiden    3-0

Vandrepokal

Erdal Idrettslag har i mange år samarbeidet med gullsmed Steinar Skogheim når det gjelder premier. Steinar Skogheim har siden 2001 satt opp en vandrepokal til beste klubb. I år var det Vestsiden Askøy IL som sikret seg den flotte pokalen.

Oppsummering

Vi i cup komiteen vil med dette få takke alle våre sponsorer og annonsører for støtten til årets turnering. Takket være våre sponsorer generelt og Sparebanken Vest  spesielt, ble cupen gjennomført med godt resultat for Erdal Idrettslag.

Vi håper alle våre sponsorer og annonsører ser nytte og gevinst i å profilere seg på denne måten.

Allerede til høsten starter vi arbeidet med Erdal Cup 2005 som vil bli den 26 turneringen på rad. Engasjementet som nå er i klubben gir oss i Erdal Cup komiteen tro på at neste års cup vil om mulig bli enda bedre enn årets.

===>>> Kampoppsett og resultater 2004<&#60;<===


Vestsiden smågutter 91 etter finaleseier mot Askøy FK

 
 

Diplom 2004

 Programblad

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************