...

Gutter 1994 - 2006

30.12.06 - FOTBALL - Erdal Blåhval imponerte i julecupen.

Kampfakta Lillegutter -94:
Ask - Erdal Blåhval 0-1
Askøy Silkesvarten - Erdal Blåhval 0-6
Erdal Blåhval - Vestsiden 2-2

Spillere:
Simen Olsen
Christian Larsen
Kristoffer Jensen
Joachim S. Edvardsen
Magnus Gjervik
Håkon Hauken

Lagleder:
Johnny Edvardsen

Onsdag 27. desember avsluttet Blåhvalene 2006 sesongen med å overbevise med flott spill og fantastisk innsats i julecupen. Guttene spilte 3 kamper og vi kan oppsummere med 2 seire og 1 uavgjort. Enda mer imponerende blir det når vi spilte alle kampene uten innbyttere, 5 utespillere og 1 keeper.

Ask - Erdal Blåhval 0-1.
Resultatet gir ikke et rett bilde av kampforløpet. Dette var en kamp Blåhvalene styrte fra start til slutt. Men, så var det å få hull på byllen
da. Etter å ha ligget og stanget mot et tett forsvar fikk vi endelig en putting og kampen var avgjort. For å gi et bilde av hvor overlegen vi var, så kan vi opplyse at keeper var borti ballen 2- 3 ganger i løpet av kampen. Målscorer for Erdal - Joachim Edvardsen (1).

Askøy Silkesvarten - Erdal Blåhval 0-6.
Vi åpnet kampen med høyt tempo og flotte kombinasjoner. Og det tok ikke lang tid før vi fikk vårt første mål. Med mål tidlig i kampen senket vi skuldrene litt og Askøy Silkesvarten var i realiteten sjanseløse mot et offensivt og hardtarbeidende Erdal Blåhval lag. Vi vant tilsutt komfortabelt med 6 mål. Målscorer for Erdal - Joachim Edvardsen (4), selvmål (2)

Erdal Blåhval - Vestsiden 2-2.
Dette var den mest spennende og underholdende kampen vi har spilt på lenge. Vestsiden stilte med med 6 reserver på benken, mens vi hadde hentet inn Joachim Jensen som backup i tilfelle skader. Vestsiden fikk en tidlig scoring og la seg litt bakpå. Vi kjempet oss inn i kampen igjen og hadde flere nesten sjanser. Men, så skjer det som ofte skjer. Vestsiden scoret 2-0. Guttene ga ikke opp. Vi kjørte på og nå trillet vi ball i hatt med Vestsiden og omsider fikk Joachim Edvardsen puttet på til 2-1 og stemningen blant guttene steg betraktelig. Vestsiden følte presset og ikke stå imot det formidable trykket blåhvalene etablerte og 2-2 var et faktum. Målscorer for Erdal Joachim Edvardsen (2).

Alt i alt var dette nok en stor fotball opplevelse for oss engasjerte foreldre som fikk se noen fotball gutter som jobbet og slet for hverandre. Vi hadde det kjempegøy tiltross for at vi var lite spillere og at noen etter hvert begynte å gjespe litt høyt når kl. nærmet seg 21.30.

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for meg som trener for Erdal Blåhvaler. Jeg har fått noen flotte fotball opplevelser med disse fotball guttene og vil fortsatt være med i kulissene om ikke så tett som tidligere. Jeg ønsker guttene lykke til videre, nå med 11'er fotball.

Vennlig Hilsen
Johnny Edvardsen

23.10.06 - FOTBALL - Sesongavslutning på Brann Stadion.

I år er det siste året Erdal 94 spiller 7er fotball. Vi har de siste årene vist at vi kan slå alle lagene på Askøy og de fleste lagene over broen. For å avslutte vår tid med 7er fotball og se frem mot neste sesong med 11er fotball ble det satt i gang med planlegging av en tur til Brann Stadion. Gleden og overraskelsen var stor blant gutta da trener teamet kunne opplyse om at vi hadde fått billetter til årets viktigste kamp i Norsk Fotball; Brann - Rosenborg. Med god hjelp fra noen foreldre ble det skaffet sponsorpenger, pizza, brus, billetter og egen buss til og fra Stadion. Stemningen var høy med Brann sanger på stereoen da vi spiste pizza på Grendahuset søndag ettermiddag. Musikken og stemningen tok vi med på bussen til byn. 20 barn og 5 voksne så frem til at Brann skulle hente inn forspranget Rosenborg hadde på tabellen.

Det gikk som det gikk. 1-3 og bartebøndene kan feire nok et seriegull, kun teorien kan løfte Brann til topps. Martin Andresen ga oss håp etter årets straffespark i vinkelen og 1-1 tidlig i andre omgang, men det endte med tap.
Uansett, vi hadde tidenes avslutning og en opplevelse for livet. Takk til Telenor som bevilget penger, SK Brann som ordnet med billetter og til Pål som ordnet med buss.

Dette er vel fortjent gutter. Nå skal vi slå sammen Blåhvalene og Hvithaiene og forberede oss godt til neste sesong.


Mat må vi ha før en lang kveld på Brann Stadion.


Pål ordnet nok en gang transport og denne gang overgikk han seg selv. Turbuss med salonger og greier, kan det bli bedre??


Før kampstart: "Vi e' lagets 12. mann....!!!!"


JAAAAAA!!!!!! Martin satte straffen helt i vinkelen. 1-1.

23.08.06 - FOTBALL - Gutter 94 lagene på Ål Cup 2006

Også i år viser vi at vi hevder oss bra i Ål Cup:

Erdal Blåhval - Ål 2 5 - 3
Nesbyen 2 - Erdal Blåhval 0 - 5
Erdal Blåhval - FK Voss 7 - 0
Vikersund 2 - Erdal Hvithai 1 - 6
Erdal Hvithai - Nesbyen 1 8 - 2
Geilo IL - Erdal Hvithai 6 - 3


26.04.06 - FOTBALL - Gutter 94 lagene med god sesongstart

Erdal Blåhval - Askøy Gul 3-1 (1-0)

Erdals lag: Marius, Kristoffer, Martin, Magnus, Joachim, Håkon, Christan, Simen.
Mål: Joachim, Magnus, Christian

Kampen startet jevnt og spillet bølget frem og tilbake. Tydelig at dette var to angrepsvillige lag som til tross for et skikkelig regnvær spilte underholdene fotball med mange sjanser begge veier. Det måtte et frispark til for å få hull på byllen. Erdal fikk frispark ute på venstrekanten. Joachim ladet storkanonen og scoret et praktmål med et knallhardt skudd som føk inn i vinkelen bak en sjanseløs
Askøy keeper. Etter pause fortsatte stillingskrigen inntil Magnus satte inn 2-0 fra kloss hold. På det tidspunktet trodde de fleste at kampen var avgjordt. Men, Askøy kom tilbake litt ut i omgangen og reduserte til 2-1. Etter reduseringen presset Askøy på i en periode og Erdal hadde nok med å forsvare seg. Etter ca. 15 minutter ut i 2. omgang hadde Erdal en trippel sjanse som Christian omsatte i scoring og det
ble også avgjørende for kampen. Alt i alt en spennende og underholdende kamp med mange sjanser som Erdal vant fortjent.

Øygard - Erdal Hvithai 5-6 (1-2)

Erdals lag: Joshua, Tord T. Johannes, Endre, Andreas, Mikal, Tord S, Simen P,
Mål: Tord S (3), Andreas, Simen, Joshua

Vi starter kampen bra og presser Øygard og det er fullt fortjent at Tord og Andreas sørger for at vi leder 2-0 halvveis i første omgang. Mot slutten av omgangen kommer Øygard mer fremover og reduserer like før pause. Øygard bruker pausen godt og kommer på banen med fornyet energi. Vi blir løpende mellom og Øygard spiller seg til flere sjanser. Det er derfor ikke helt ufortjent at Øygard først reduserer og deretter går opp i ledelse. Det fine med Erdalsguttene er at de hater å tape og de alt for en seier. Da Simen utligner til 3-3 er optimismen tilbake. Joshua fører oss igjen i ledelsen. Mot slutten av kampen begynner kreftene å ta slutt hos begge lag og det bølger frem og tilbake. Tord S gir oss igjen ledelsen, men Øygard utligner like etter og det ser ut til at det skal bli uavgjort. Dommeren har bekreftet at det bare er sekunder igjen og da vekkes vinnerinnstinket igjen. Tord S er igjen på rett sted og til rett tid og sørger for seier. Vel fortjent i følge guttene selv

...
************************
Erdal Idrettslag
Stiftet 27.06.1944

Adresse:
Postboks 348
5323 Kleppestø

Telefon:

E-post:
post@erdal-il.no
Hjemmeside:
www.erdal-il.no

Org. nr.:
987 253 290
************************